Er du faret vild i livets udfordringer?

 

At fare vild er jo umiddelbart en ret traumatisk oplevelse og de fleste bestræber sig på at blive på den kendte vej det meste af tiden. I det personlige liv kommer vi ud for udfordringer der føles som at fare vild, at være helt på bar bund med hvor livet nu skal gå hen og mærke den føleles det er, at være usikker på hvad der nu skal ske. Det kan feks. være job skifte, opsigelse fra job, pension, skilsmisse, når vi bliver forældre for første gang, alvorlig sygdom hos os selv eller i nærmeste familie osv.
I PS kan jeg tilbyde redskaber til at få indstillet GPS`en igen og igennem coaching og samtaler finder vi sammen  en brugbar løsning for dig til dine udfordringer. Alle mennesker er unikke og det er løsninger også. Det vigtige  er at du, som Kirkegård fortalte Jakobine, bliver mødt hvor du er, at de ressourcer vi alle indeholder kommer i spil på det rigtige tidspunkt og at fortidens oplevelser ikke spænder ben for en udvikling i dag.
faret vild
Er du faret vild i livets udfordringer?
Selv hvis det virker som om vi ikke kan se skoven for bare træer vil der altid være mange veje ud igen og det der virker håbløst, elendigt og næsten umuligt bliver igen “spiseligt”  ved at komme frem  i lyset, kikket på med nye briller og fra andre vinkler. Som altid gælder det ” En elefant spiser man bedst i mindre bidder”, alt forandring tager tid, øvelse og fokus og så skal underet nok ske, lyset for enden af skoven kommer frem og du kan igen leve i det NU der er dit, det liv der venter på dig og med nye måder at overkomme forhindringer på.
Indimellem har vi alle brug for andres guidning til at se opgaver fra en ny vinkel. Om det er arbejds opgaver på jobbet, opgaver i den lokale forening eller opgaver i familien og eget liv så er det` at andre lytter en forløsning i sig selv, forslagene til løsninger kommer måske væltende fra dig selv og du tænker    ” det var jo let nok” , og ja det er let nok når de nye briller kommer på og vi accepterer at de gamle briller ikke mere er nyttige.
Share:

You might also like …