NADA – øreakupunktur.

NADA.
NADA-metoden er kendt over det meste af verden og bruges på blandt andet hospitaler og behandlingsinstitutioner.  
NADA-akupunktur har været anvendt i Danmark siden 1997.  NADA står for National Acupuncture Detoxification Association.


Denne behandling er for dig, der har problemer med fx:
 angst
 søvnløshed
 fysisk og psykisk uro
 anspændthed
 depressionslignende tilstande
 stress
 abstinenser
 nedtrapning i medicin
 rygestop.


NADA-akupunktur er velegnet til at forebygge tilbagefald. Alle kan tåle NADA-akupunktur, og behandlingen kan også anvendes til gravide. NADA-akupunktur har ikke nogen uheldig indvirkning på medicinsk behandling, men har derimod vist sig at være et godt supplement til anden behandling. NADA-akupunktur er meget effektiv mod eksamens angst.


SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN
Ved behandlingen får du sat 3-5 nåle i hvert øre. Nålene er tynde, sterile engangsnåle, som altid kasseres efter brug. Nålene skal helst sidde i ørerne i minimum 30-45 minutter, og der sker intet ved, at de sidder der i længere tid. For at opnå fuld effekt skal du sidde stille og afslappet, mens du har nålene i. Det vil blandt andet sige, at du ikke må bruge din mobiltelefon imens.
Når vi sætter nålene i, kan du mærke et stik, som straks forsvinder. Derefter er behandlingen smertefri. Nålene kan løsne sig i løbet af behandlingen, og det sker, at enkelte nåle falder ud.


Sådan kan behandlingen føles:
Under behandlingen føler de fleste sig afslappede, og nogle falder i søvn. Nogle får kuldefornemmelser eller snurren i øret eller dele af kroppen. Det er helt normale reaktioner. Mange oplever en umiddelbar stresslindring og føler sig velbefindende. Du kan som regel mærke effekten af akupunkturen i mindst 24 timer.
Selvom man har søvnproblemer, kan behandlingen godt gives om formiddagen. Efter nogle behandlinger vil den afslappende effekt ikke være så markant. Det er ikke et tegn på, at akupunkturen ikke virker – snarere tværtimod.


Antal behandlinger:
Det er individuelt, hvor mange behandlinger, man har brug for. Man kan få NADA-akupunktur hver dag, og behandlingen kan ikke overdoseres.

Share:

You might also like …