Hypnoterapi

Hypnose er en ændret bevidsthedstilstand med stærkt indre fokus

Fordelen ved at arbejde i denne tilstand er at komme forbi den kritiske sans og ned i vores store skatkammer af ubevidst viden. Forestil dig et isbjerg – der er 1/10 over vandet og 9/10 under. Ligeså er det med vores bevidsthed. Vi kender vores eget bevidste sind (1/10), de resterende 9/10 er vi kun mere eller mindre i kontakt med.

Det bevidste sind er det sted, hvor logikken er, dvs. her hvor alt det fornuftige er, her hvor vi analyserer og hvor vi er kritiske.

Det ubevidste sind er det sted, hvor alt er muligt, en legeplads, hvor der ingen begrænsninger er, et skatkammer af viden og ved at det ubevidste passer på os og ved, at jeg praktiserer den tilladende hypnoterapi vil intet ske, som du ikke er parat til. Vi kan alle oparbejde en evne til større kendskab til denne viden i f.eks. hypnoterapi, men mennesker har også forskellig adgang til den mere eller mindre gemte viden. Hvem kender ikke til, eller har hørt det fra andre, at man lige skal sove på det, eller at ens mavefornemmelse siger….? Det er, når man lader ens ubevidste viden komme med på råd.

Kender du de gange, hvor man spørger sig selv: ”Var der egentlig rødt lys, da jeg kørte over?” Hvor man ikke er helt opmærksom men lige er væk i dagdrømmeri? Eller de gange, hvor man ser filmen, men ikke kan fortælle om handlingen, fordi man havde indre fokus? DET er hypnose eller trance, som det også kaldes.

You cannot make someone understand a message they are not ready to recieve
Hypnoterapi

Jeg kan ikke hypnotiseres

Hvis du kan sove kan du også komme i hypnose, idet den foregår på et niveau over den dybe søvn.

Pris

800,- kr. for 60 min.