Parterapi

Der kan opstå ”bump” på vejen i ethvert partnerskab. Der kommer forskellige faktorer, som kan påvirke den rytme, I ellers lige havde fundet i partnerskabet. Børn, sygdom, utroskab, for meget arbejde, for lidt arbejde eller blot det, at vasketøjet hober sig op kan være nok til, at et partnerskab kører fast i et sving. Her kan terapi have en stor effekt og være til stor hjælp og støtte.

Det at få sat ord på og at få belyst udfordringen fra flere sider kan være nok til, at man afværger en skilsmisse eller opløsning af partnerskabet. Det at se verden fra den andens træsko kan til tider være en stor øjenåbner for nogen. Som Carl-Mar Møller skriver, er der 100 ting, der er forskellige mellem mænd og kvinder, men bliver vi opmærksomme på disse, kan vi vende det til fordele og anvende dem positivt i samlivet.

I terapi-sessionerne kan der forekomme små opgaver, der skal løses, eller noget I skal være opmærksomme på, til næste gang vi ses. Ligeledes vil der blive anvendt forskellige løsningsmodeller med afsæt i NLP og i de fem kærlighedssprog. Erfaringen siger, at de ting der ikke bliver sagt, set eller hørt, er de ting, der tærer allermest på et parforhold.……

Parterapi